Back to top

Rólunk

"A célunk a szórakoztatás, és ezt komolyan vesszük!"

Kik vagyunk mi? Olyan fiatalos DJ-k, akik modern zenei látásmóddal rendelkeznek, mindemellett képviselik a hagyományos zenei trendeket, így nyújtanak Neked/Nektek minőségi zenei szolgáltatást. Mindannyiunknak kialakult stílusa van, de az esküvődre, céges bulidra és privát rendezvényedre az igényeidnek megfelelő hangulattal készülünk. Nálunk a vendégek zenei kiszolgálása áll az első helyen, utána következik a “művészi oldalunk” megmutatása.

MEGBÍZHATÓSÁG, PRECIZITÁS, MINŐSÉG, LEINFORMÁLHATÓSÁG.

Csapat

"Több, mint átlagos DJ-k."

Csapattagjaink szórakozóhelyeken, céges rendezvényeken, születésnapokon, esküvőkön dolgoznak. Hétről-hétre több száz vendég szórakoztatásáért felelnek. Mindannyian széles korosztályt tudnak megszólítani a zenén keresztül, a legtöbb stílusban otthonosan mozognak!

"A buli végére a hangulat marad meg mindenkiben, és mi azon dolgozunk az év 365 napján, hogy jó élményekkel térj haza!"

Szolgáltatások

"Értetek vagyunk."

Technika

"Küldetésünk, hogy a legjobb hangzást kölcsönözzük a kedvenc zenéidnek, és ehhez a legjobb fénytechnikát párosítsuk."

Zene

"Az igényeid szerint."

Itt találsz pár minimixet különböző stílusokból, amiket nagy valószínűséggel visszahallasz majd a bulidon. Természetesen ezeket ne vedd készpénznek, hiszen minden buli nagyon más, és Te is hozzájárulhatsz a hangulat kialakításához a kívánságaiddal:)

Visszajelzések

"Rólunk mondták."

Instagram

"Kövess minket."

Kapcsolat

"Ismerjük meg egymást!"

Keress minket az alábbi elérhetőségeinken bizalommal! Ajánlatkérés esetén kérlek írd meg röviden, hogy miben segíthetünk, és hamarosan jelentkezünk a válaszunkkal!

FONTOS: a válasz elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik!